Jdi na obsah Jdi na menu

Nová trika Ski Polevsko s motivem lyžařských tratí jsou na světě

navrh-trika-page-003--1-.jpgMáme pro vás nová trička, která vás určitě potěší a zahřejí na těle i na duši. Trika jsou s motivem polevských tratí a Lužické magistrály, takže se v nich na polevských tratích rozhodně neztratíte. Pánská modrá ve velikosti S - XL a dámská červená ve velikosti XS - XL. Cena trika je 400 Kč. Finance z prodeje triček půjdou na údržbu lyžařských tratí a činnost spolku Ski Polevsko. 

 

NAŠE NOVÁ TRIKA JSOU NA SVĚTĚ: máme sice už po zimě, naše nová trička vás určitě potěší a zahřejí na těle i na duši i nyní na jaře. 
Trika jsou s motivem polevských tratí a Lužické magistrály, takže se v nich na polevských tratích rozhodně neztratíte. Pánská modrá ve velikosti S - XL a dámská červená ve velikosti XS - XL.

Cena trika je 400 Kč. Trika je možné zakoupit na našich akcích na Polevsku, v Novém Boru případně v Kytlici dle kalendáře na hlavní stránce. Zde si můžete trika vyzkoušet. Dále bude možné trika po dohodě vyzvednout a vyzkoušet přímo na Polevsku nebo Vám je za cenu 500 Kč zabalíme a pošleme na vámi uvedenou adresu. Trika můžete objednávat na ski.polevsko@email.cz nebo tel. 774 707 121 (Dana Vyhnálková). 

Finance z prodeje triček půjdou na údržbu lyžařských tratí a činnost spolku Ski Polevsko. 

Další možnosti podpory najdete zde

navrh-trika-page-003--1-.jpg

foto.jpg

navrh-trika-page-001--1-.jpg

 

Portrét

Facebook