Jdi na obsah Jdi na menu

 

SKI Polevsko, oddíl běhu na lyžích

 

 

Nové logo běžeckého oddíluSKI POLEVSKO je spolek. Naší činností je pořádání závodů a zimní údržba běžeckých tratí v okolí Polevska na Novoborsku v Lužických horách. Při SKI Polevsko působí obnovený dětský oddíl s pravidelnými tréninky se zaměřením na běh, běh na lyžích a další outdoorové sporty

 

Zima patří na Polevsku především tradičním závodům na běžkách a úpravě běžeckých okruhů. Pravidelně pořádáme i další sportovní akce: na jaře to je závod v běhu Polevský běh lyžařů. V létě se s námi můžete vydat z Nového Boru na Noční výstup na Klíč. Srpen je ve znamení Kytlického minitriatlonu. 

 

Lyžařský oddíl i většina závodů mají dlouhou historii a neodmyslitelně patří k Lužickým horám do okolí Polevska. Vydejte se i Vy na některou z akcí polevských běžkařů. V zimě můžete využít strojově upravované tratě, které se nacházejí v západní části Lužických hor. Jak vypadá jejich stav se dočtete v našem sněhovém zpravodajství. Neváhejte nám napsat vzkaz do Návštěvní knihy. Několik fotografií ze závodů a z běžeckých okruhů najdete ve fotoalbu na našich stránkách. Kompletní Fotogalerii si můžete prohlédnout na Googlu.


Jsme nezisková organizace. Veškerá činnost je placena od sponzorů

nebo z rozpočtů obcí. Všechny činnosti provádíme bez nároku na honorář.

 

SKI Polevsko je členem Svazu lyžařů ČR (SLČR), členem Českého svazu tělesné výchovy (ČSTV) a Sportovní unie Českolipska.

 

Oddíl má 27 členů včetně dětí. Pokud se chceš stát členem našeho oddílu, kontaktuj nás. Rádi mezi sebe přivítáme každého, kdo má chuť pořádat závody, pomáhat při jejich organizaci, úpravě tratí a rád běhá na lyžích.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na zimní údržbu postupně získáváme finance od sponzorů, obcí i jednotlivců. Hlavním zdrojem jsou prostředky od obcí a měst ze Svazku obcí Novoborska. 

Spolupracujeme s německým sportovním oddílem BERTSDORFER SV

 

Těšíme se na vás v bílé stopě nebo na našich sportovních akcích.


Zvětšit mapu

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Fotky z běžeckých okruhů na Polevsku

Portrét

Facebook